marți, 4 ianuarie 2011

La multi ani! Un an fain sa aveti....

11 Soricei pentru soriceii mei scumpi de la gradi

Sunt "doamna de desen" la cateva gradinite din oras, poate cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in anul ce a trecut. Nu am crezut ca ma va prinde asa tare toata experienta asta, dar pur si simplu dupa o luna eram deja dedicata complet, topita dupa micutii adorabili si chiar putin stresata deoarece vreau sa-i invat atat de multe lucruri incat nu mai stiu cum sa le transmit tot....sa-i uimesc, sa-i bucur in fiecare ora. O sa scriu cateva cuvinte despre reactia lor maine. Abia astept!
Sa aveti parte de un an plin de bucurii mici si multe.






6 comentarii:

  1. cred ca e super sa ii inveti pe copii tot felul de minunatii, ma gindeam si eu sa incerc, dar nu stiu exact care sint cerintele pt astfel de titulatura. Astept povestiri de la doamna de desen ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce faini sunt :X imi plac la nebunie.

    :) Apropo de hartie am terminat un tutorial despre "Candy Wrapper Bag"! Te astept pe blog cu un comment :) !!! ---> http://mariposi.blogspot.com/2011/01/candy-wrapper-bag-made-in-romania.html

    Cred ca e adorabil sa lucrezi cu astfel de copii. Eu abia astept sa creasca David sa-l invat tot ce stiu :) !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, multa sanatate si spor in Noul An!

    Da' ai muncit ceva, nu gluma!
    Arata superb asa cum i-ai aranjat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa aveti un an plin de fericire, bucurii si impliniri! Tare draguti soriceii! Si sunt convinsa ca sunt tare draguti si cei de la gradi :) Si vei reusi sa le transmiti tot ceea ce ai in suflet si in minte pentru ca ai un suflet frumos, cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc foarte mult pentru incurajari, pentru urari, pentru sustinere. Ma bucur ca va plac soriceii mei, o sa va zic saptamana viitoare despre reactiile copiilor pentru ca azi nu au venit din cauza zapezii...Pentru optionalul de desen iti trebuie studii de specialitate si mult noroc. Sa aveti mult spor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumusei :))) ! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere