miercuri, 5 ianuarie 2011

Prima realizare din 2011

Facuta special pentru mine, spirala cellini.......cu mult drag si ceva rabdare...m-am hotarat sa lucrez pentru mine mai mult anul asta, si pentru persoanele dragi, mai putin pentru targuri si vanzare. Ne intoarcem la pasiune, la rabdare si daruire, iar castigurile sunt pe planul 3-4. Am alte planuri anul asta. Sper sa va placa.



8 comentarii:

  1. Multumesc Danule :D...eu o s-o port cu mare drag ...:D daca esti cuminte iti fac si tie una anul asta, numa sa-mi spui ce culori preferi....pupiciii....

    RăspundețiȘtergere
  2. :D iupiiiiiiiii :) vreau vreau :D albastru si alb si negru :D sau daca nu ai albastru sa fie un verde deschis :D mersi mult pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am apucat si eu de insirat margele de nisip, dar e cam greu cu ata. Vroiam sa te intreb daca stii in C-ta vreun magazin de unde as putea sa-mi cumpar accesorii pentru bijuterii, probabil imi trebuie sarma argintata. Incuietoarea ai cumparat-o din C-ta sau ai comandat-o online?

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Paula ma bucur ca te-ai apucat de margelutze...iti spun un "secret", trebuie sa ai rabdare si ceva timp apoi vei realiza niste lucruri minunate. Te astept la magazin, vei gasi accesorii pentru bijuterii, chiar si incuietoarea "mea"...mult spor si timp liber. Ferdinand 30 :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca am intrat o data in magazin, dar nu era nimeni in partea aia si mi-a fost rusine sa-i intreb pe baietii de la agentia de voiaj. Dar cu urmatoarea ocazie o sa fiu mai hotarata. Mersi pentru pont!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu mare drag...poate era intr-o zi geroasa...poti veni oricand...baietii de la agentie te pot ajuta cu tot ce ai nevoie in magazin...unul din ei e Andrei de la workshopul de origami...te asteptam!

    RăspundețiȘtergere