sâmbătă, 14 aprilie 2012

Oua traditionale cu margele

Am realizat aceste oua traditionale in cateva zile bune, cu multa rabdare si admiratie pentru cei ce fac asa ceva in numar mai mare si cu mult mai multa dexteritate decat noi. Am reusit si acest lucru. Speram sa va placa.







7 comentarii:

  1. foarte dragute ouale pe care le-ati facut :) Paste fericit! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut pentru prima data astfel de oua decorate cu margele de nisip la Muzeul de arta populara. Nu stiu daca mai sunt expuse, dar inainte de Paste a fost o expozitie "Pastele la romani".
    Nu-mi vedea sa cred ceea ce vedeam cu ochii. Bineinteles ca-mi vine sa-ti pun un milion de intrebari, cum si ce fel, dar ma rezum sa te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc mult pentru aprecieri. Chiar sunt impresionante si este nevoie de rabdare, nu este ceva greu dar cand nu poti prinde margica si parca e vie si nu sta cum o asezi, inevitabil vin nervii si trebuie inlaturati ca altfel nu iese treaba bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt superbe, am si eu cateva acasa si nu pot sa-mi imaginez cat de mult timp au lucrat la ele

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, am vazut minunatiile create de tine si am doua intrebari, intrucat vreau ca eu si baietelul meu sa facem ceva special pentru Paste, cu ce lipesti margelutele si daca ouale sunt fierte sau din lemn, plastic, etc!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara, ma bucur ca va place ceea ce lucram noi. Da, ouale sunt din lemn, ceramica, plastic. Consider ca pe cele de lemn si ceramica se lucreaza cel mai bine, dar cu multa rabdare. Am folosit lipici pentru tehnica decupajului, iar margelutele le-am "cules" cu o scobitoare si le-am asezat unde trebuia in model. Sa aveti spor si rabdare.

    RăspundețiȘtergere