miercuri, 24 noiembrie 2010

Handmade Land








Primul magazin de obiecte lucrate manual din Constanta s-a deschis de doua saptamani si cu bucurie vrem sa va anuntam ca avem numai reactii pozitive din partea tuturor, asa ca va asteptam sa ne vizitati.

duminică, 21 noiembrie 2010

Workshop Decupaj - 16 noiembrie





A trecut ceva vreme si nu am mai postat nimic pe blog din cauza timpului care in ultima perioada nu e prieten cu mine si cu creativitatea mea...dar vreau sa vedeti si voi ce evenimente frumoase organizeaza cei de la Carturesti impreuna cu Asociatia Handmade Romania...am postat cateva poze de la ultimul eveniment...vor mai fi si altele si voi posta si va voi tine la curent....

P.S: Daca doriti sa participati la workshopuri minunate astept sa-mi lasati numele si numarul de telefon pe mail-ul meu, deoarece A.H.M.R organizeaza workshop-uri in fiecare sambata la sediul ei si puteti sa luati parte la bucatica noastra de creativitate...








marți, 9 noiembrie 2010

Lumeeee ,lumeeee se deschideeee!!!!!

Primul magazin Handmade din Constanta in care veti gasi obiecte unicat, extraordinar de frumoase, colorate si create cu atata drag de artisti. Veniti si descoperiti toate aceste minunatii, noi va asteptam cu drag in fiecare zi. Va vom obisnui numai cu obiecte unicat si cu ateliere de lucru pentru copii si adulti...va tin la curent cu programul si noutatile.

Va astept cu drag!

Adresa: Bd. Ferdinand nr. 30 (in statia de autobuz/ in locul fostului Atas (magazin de lustre) inca un reper si gata .... peste drum de parcul de la Primarie)