duminică, 30 mai 2010

Kusudama Dafina





De cateva saptamani iubitul meu minunat "ma ameninta" cu o descoperire in origami. Astfel zile la rand s-a tot gandit la acest model. Si dupa multe incercari si o groaza de ganduri s-a nascut kusudama aceasta, avand la baza un trandafir Kawasaki si pornind de la un capac de cutie, Andrei a cautat si descoperit un sistem de prindere care sa nu necesite lipici. Si uite asa s-a nascut kusudama Dafina care va avea in final 30 de piese dar fiind foarte nerabdator din fire a facut una mica de 6 piese ca sa vad cum arata. Am avut dubii in privinta numelui, dar el a insistat si tin sa cred ca se potriveste cu mine putin, deoarece a lucrat mult pana a descoperit-o si este complicata ca mine. Andrei este un incapatanat in cel mai frumos mod in ceea ce priveste arta si modurile prin care isi exprima creativitatea. Este inventatorul meu minunat.

marți, 18 mai 2010

Animalele lui Andrei




Sunt foarte complexe aceste obiecte de hartie foarte expresive si interesante, tocmai de aceea s-a ocupat Andrei de crearea lor. Sunt niste animale cu totul speciale iar marimea lor este si ea importanta deoarece pune in evidenta mai bine fiecare forma. Superbe...si nimic mai mult. Sunt atat de mandra de Andreiul meu talentat si rabdator...

luni, 17 mai 2010

Lebada KusudAnia





Este atat de frumoasa, gratioasa si rotunjioara pentru ca mama a construit-o cu mare grija, iar ochiul ei artistic deja foarte bine format i-a permis sa ii dea o forma asa frumoasa si eleganta.

Lebada mijlocie (inaltime 50 cm)- 150 ron
Lebada mare (peste 50 cm) - 200 ron